Temsilcilikler > HBL > 

HBL

HBL Power Systems Ltd. 1977 yılında Hindistan’da kurulmuÅŸ olup, 4 farklı ürün gamında, yaklaşık 200.000 m2 alanda ve 7 ayrı fabrikada, 3800 çalışanı ile üretim yapmaktadır. Ä°leri teknoloji ürünleri ve servis hizmetleri konusunda uzmanlaÅŸmış olan HBL Power Systems borsaya kota bir ÅŸirkettir.
Åžirketin ilk üretimi; havacılık sektöründe kullanılan akülerdir. Zamanla ürettikleri akülerin kullanım alanlarının geniÅŸlemesi ile yeni pazarlara da girmiÅŸlerdir. Böylece HBL, tüm dünyada oldukça geniÅŸ ve çeÅŸitli ürün yelpazesine sahip bir konuma gelmiÅŸtir. Bugün üretmiÅŸ oldukları aküler endüstriyel sahalarda, savunma ve raylı sistemlerde, telekomünikasyonda, enerji santrallerinde kullanılmakta ve kullanıldığı her alanda yüksek performans göstermektedir. HBL, farklı tiplerde ürettiÄŸi aküleri ABD ve Avrupa ülkeleri de dahil olmak üzere 30 ‘a yakın ülkeye ihraç etmektedir.
HBL, Sivil Havacılıkta kullanılan NiCd akülerde 3., Endüstriyel alanında kullanılan Alkalin akülerde 2. sırada yer almaktadır.

Åžirket, yıllar içinde hassas üretim teknolojileri geliÅŸtirerek ürün çeÅŸitliliÄŸini arttırmıştır. Bu sayede, dünyanın pek çok noktasında müÅŸterilerinin özel taleplerine karşılık verebilmiÅŸ ve müÅŸteri odaklı hizmet sunmayı baÅŸarmıştır.

Farklı sektörlere yönelik akü üretimlerini, hem genel, hem sektörel bazda, yüksek kalitede ve uluslararası standartlarda gerçekleÅŸtirmektedir. Kalite Yönetimi, ÅŸirket politikasının en önemli ilkesi olup, müÅŸteri memnuniyeti daima en ön planda tutulmaktadır. Bu sayede ABB'den Bombardier'e, Amerikan Hava Kuvvetleri'nden Motorola'ya kadar son derece geniÅŸ bir referans listesi oluÅŸmuÅŸtur.

HBL Power Systems Ltd. Tanıtım Videosu için ''Haberler'' bölümümüzü ziyaret edebilirsiniz. 

HBL Power Sytem Ltd. hakkında daha fazla bilgi için ,www.hbl.in
EMİRLER RAYLI SİSTEMLER © 2014 Tüm Hakları Saklıdır.