Temsilcilikler > Mersen > 

Mersen

Carbone Lorraine yeni adıyla Mersen...
50 yıldır Türkiye`de...

Groupe Carbone Lorraine 1892 tarihinde Fransa'da kurulmuÅŸtur. Bugün, otuzdan fazla ülkede endüstriyel fabrika, yetmiÅŸten fazla ülkede de ticari temsilciliÄŸi bulunmaktadır. Mersen, kömür fırça ve fırça tutucu, pantograf arÅŸe kömürleri ve yüksek teknoloji ürünleri ile demiryolu sektöründe liderdir.
Grafit parçalar elektrik akımını statik bir konumdan hareketli bir konuma iletilmesini saÄŸlar, bu nedenle bu ürünlerde kalite çok önemlidir.

Mersen, dünya çapında yaygın ve çeÅŸitli uygulamalarda yüksek kaliteyi esas almış, üretim kapasitesinin yanı sıra ürün ar-ge çalışmalarıyla da müÅŸteri memnuniyetini saÄŸlamıştır.

Mersen, tüm Motor, Jeneratör, Alternatör, Topraklama, Akım ve Sinyal iletiminde kullanılmak üzere çok geniÅŸ bir Kömür Fırça üretim yelpazesine sahiptir.

Mersen, motorlar ve jeneratörler için yüksek performanslı elektriksel çözümler saÄŸlamaktadır.

Özel ihtiyaçları karşılamaya yönelik yeni tasarım ve mühendislik çalışmaları sunulmaya devam edilmektedir. Mersen, Ferraz marka ürünleriyle 3.ray sistemlerinde de söz sahibidir.

OEM uygulamalarında çözüm ortağı olarak yer alan Mersen, uygulama aÅŸaması ve sonrasında ürün takip ve desteÄŸiyle de sektörde kalitenin bir süreç olduÄŸunu anlatan en önemli firmalardan biridir.

» Kömür Fırça
» Akım Alıcılar
» Bilezikler
» Sinyal Transfer Sistemleri
» Anti statik Fırça
» Bilezikler Ä°çin Kabinler
» Fırça Tutucusu
» Pantograf ArÅŸe kömürleri
EMİRLER RAYLI SİSTEMLER © 2014 Tüm Hakları Saklıdır.