Temsilcilikler > Skoda Electric > 

Skoda Electric

SKODA ELECTRIC; lokomotifler, EMU’lar, metro araçları, troleybüsler, tramvaylar ve özel maden araçları için tahrik sistemleri ve cer motorları üreten Dünyanın önde gelen üreticilerinden biridir. Firma, 1901 yılından beri Pilsen ÅŸehrindeki fabrikada yapılan uzun bir geçmiÅŸe sahip elektroteknik alanındaki üretimin devamıdır. SKODA ELECTRIC, elektrikli tahrik sistemleri ve elektrik ekipmanları alanında SKODA Grubu’nda teknik ve üretim uzmanlığı yaratmak amacıyla 2003 yılında kurulmuÅŸtur.
SKODA ELECTRIC; lokomotifler, EMU’lar ve metro araçları için tahrik sistemi ekipmanları tasarlayıcısı ve üreticisidir. Tahrik sistemi ekipmanları, 1500/3000 VDC ve 15kV-16 2/3 Hz ve 25kV-50Hz kataner gerilimlerinde çalışmaya uygundur. Firma, yardımcı devreleri besleme sistemleri ve akümülatör ÅŸarj sistemleri de tasarlayıp üretmektedir. SKODA ELECTRIC; LRV’ler, tramvaylar ve troleybüsler için 1500/750/600 VDC besleme gerilimine uygun tahrik sistemleri ve yardımcı sistemler tasarlar ve üretir. Cer invertörleri yüksek gerilimli IGBT teknolojisi esaslı olup 6,4 MW’a kadardır.

Ayrıca, Firma tüm raylı sistem araçları için TCMS(Tren Kontrol ve Gösterim Sistemi) tasarlar ve üretir.

SKODA ELECTRIC, deÄŸiÅŸik güçlerde AC cer motorları ve yardımcı devre motorları ile tramvaylar için sabit mıknatıslı senkron motorlar tasarlar ve üretir. Elektrik motor üretiminin baÅŸlangıç tarihi olan 1961 yılından bu yana, 80.000’den fazla cer motoru ve yaklaşık 45.000 adet yardımcı devre ve endüstriyel motor Firma tarafından üretilip müÅŸteriye teslim edilmiÅŸtir.

SKODA ELECTRIK sadece cer motor ve cer tahrik sistemi gibi komponent temincisi olmayıp, aynı zamanda SÄ°STEM ENTEGRATÖRÜ olarak sistem proje lideridir.

SKODA ELECTRIK, ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001, IRIS, DIN EN 15085-2 ve DB Yetkili Teminci sertifikalarına sahiptir. 
EMİRLER RAYLI SİSTEMLER © 2014 Tüm Hakları Saklıdır.