Temsilcilikler > HS Turbochargers > 

HS Turbochargers

HS Turbochargers firması 1958 yılından bu yana Dizel Motorlar için büyük boyutlu turbocharger geliÅŸtirmekte ve üretmektedir.

Åžirket ÅŸimdiye dek binlerce Turbocharger üretmiÅŸ ve bu ürünleri dünya çapında çeÅŸitli dizel motorlara adapte etmiÅŸtir. Bugün HS Turbocgargerlar yaklaşık 40 ülkede faaliyet göstermektedir.
HS Turbocharger, Hedemora Diesel- Drive Train grubuna katılmış ancak marka korunarak üretime ve ürün geliÅŸtirmeye devam edilmiÅŸtir. Hispano’nun geliÅŸtirdiÄŸi yeni jenerasyon NGT turbocharger, kendi dalında cok özel bir ürün olup yeni motor veya modernizasyon projeleri icin idealdir.

Üretim programında NGT turbocharger, NGT yedekleri, Hispano Suiza yedekleri ayrıca yakıt tasarruf ve emisyon azaltmaya yönelik modifikasyon uygulamaları için parçalar bulunmaktadır.

Hispano Turbochargers, Pielstick, Wartsila gibi önemli dizel motor üreticileriyle çalışmakla birlikte, mevcut uygulamalarda da daha verimli sonuçlar almak amacıyla yeni jenerasyon turbo uygulamaları yapmaktadır. GE lokomotifler üzerinde yapılan turbo modernizasyon çalışmaları, bu konudaki en önemli örneklerden biridir.

Üretilen her bir turbocharger üretim sırasında yapılan ara kontrollerden sonra son aÅŸamada da titizlikle test edilmekte ve bütün teknik deÄŸerleri test raporuna kaydedilmektedir. Turbocharger test edildikten sonra sökülmekte ve kompresör ve türbin yeniden incelenerek test edilmektedir.
EMİRLER RAYLI SİSTEMLER © 2014 Tüm Hakları Saklıdır.