Temsilcilikler > Bremskerl > 

Bremskerl

Bremskerl Almanya’da 1929 yılında kurulmuÅŸ olup baÅŸta raylı sistemler olmak üzere, ticari vasıtalar ve endüstriyel uygulamalar için yüksek kalitede balata, fren pabucu ve friksiyon malzemeleri üretmektedir.
Raylı Sistem Sabo ve Balataları
Bremskerl, demiryolu araçları uygulamalarında Avrupa pazarının %70’ine sahiptir ve aynı zamanda Amerika, Asya ve OrtadoÄŸu pazarlarında da etkin ve yerleÅŸik üretim ve satış organizasyonu bulunmaktadır. Almanya Demiryolları baÅŸta olmak üzere çeÅŸitli demiryolu kuruluÅŸlarına sürekli malzeme tedarik etmekte ve bu süreçte hem kalite yönetimini hem de güvenlik kriterlerini en önde tutmaktadır.

UIC onaylı geniÅŸ malzeme seçeneklerinin yanı sıra özel koÅŸullara uygun ar-ge çalışmaları ve ürün geliÅŸtirme kapasitesiyle öne çıkan Bremskerl, sahip olduÄŸu UIC onaylı dinamometre ve test koÅŸullarıyla da yüksek kalite standartlarını saÄŸlamaktadır.

Kullanım Alanları
Disk Fren Sistemi + Sabolu Fren Sistemi Hızlı Tren + Yolcu Vagonları + Yük Vagonları + Metro + Tramvay Tümü UIC Onaylı Muhtelif Sürtünme Katsayısına Haiz 25 DeÄŸiÅŸik Formül kullanılmaktadır

Raylı Sistem Referansları
DB, ÖBB, JR, SBB, AMTRAK, DSB, SNCF, NSB, RENFE, FS, VR, SJ, TCDD, SNCB ve Ayrıca muhtelif metro uygulamaları.

Ticari Vasıta Balataları
OEM kalitesinde ticari vasıta ürünleriyle Bremskerl Avrupa pazarında söz sahibi konumdadır. MüÅŸteri odaklı yaklaşımı, birebir uygulamaya yönelik teknik çalışma anlayışı bu alanda da Bremskerl’i önemli bir noktaya taşımıştır.

Kullanım Alanları
Disk Fren Sistemi + Kampanalı Fren Sistemi ,Treyler + Kamyon + Otobüs + Vinçli ve Ağır hizmet Aracı + Özel Araçlar
Kullanım Alanına uygun tamamı Tip onaylı 10 DeÄŸiÅŸik Formül kullanılmaktadır

Ticari Vasıta Referansları
BPW, Faun, IVECO (Magirus), Kässbohrer, Knott, MAN, Mercedes-Benz, Rubery Owen, Rockwell (ROR), Otto Sauer, SAF, Scania, Steyr, Volvo, WABCO ve Warstein Achsen.
EMİRLER RAYLI SİSTEMLER © 2014 Tüm Hakları Saklıdır.